تصویر ثابت

سهند دانلود

سهنددانلود♦♦♦www.sahanddl.ir

  • Milad
  • دوشنبه 06 مرداد 1393
  • 174 بازدید
  • 0 نظر

روش پخت دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی


۵۰ گرم سینه یا فیله مرغ

•    ۲۰۰ گرم قارچ

•    نصف پیمانه پیاز داغ

•    نصف یک عدد فلفل دلمه ای

•    ۴/۱ پیمانه جعفری خرد شده

•    سه عدد تخم مرغ

•    نمک، فلفل، ادویه و آرد سـوخـاری به میزان لازم

•    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

•    پنیر پیتزا و روغن

طرز تهیه

۱٫    ابتدا سیب‌ زمینی‌ها را بپزید، پوست بگیرید و رنده کنید. یک عدد تخم‌مرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و ادویه به سیب‌زمینی اضافه کنید و مواد را ورز دهید. سپس آنها را کنار بگذارید.

۲٫    سینه مرغ را نگینی خرد کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا دیگر صورتی نباشد. قارچ نگینی خرد شده و ادویه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

۳٫    فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی را نیز به مواد اضافه کنید. کاملا مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. حرارت را خاموش و جعفری را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

۴٫    از مخلوط سیب‌زمینی به اندازه یک توپ کوچک جدا کنید. در دست پهن کنید. از مخلوط مرغ و قارچ در میان آن بگذارید. کمی پنیر پیتزا روی مواد بریزید و دلمه را جمع کنید تا مواد میانی مشخص نباشد.

۵٫    حالا دلمه‌ها را ابتدا در آرد سوخاری بغلتانید، دو عدد تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنید، دلمه‌ها را در تخم‌مرغ فرو ببرید، مجددا در آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها